*Nettavisen* Nyheter.

Norges mest sexy lærer

Birgitte Marielle Kinn Rustad er kanskje ikke så veldig kjent ennå. Men det kan hun fort komme til å bli.

18.06.06 15:03

(SIDE2): 21-åringen er nemlig i disse dager på Malta der hun deltar i to missekonkurranser. Hun var nylig å finne på Side2s liste over de 50 mest sexy kvinnene i Norge, og hun er aktuell som en av modellene i det nye modellbyrået Ingenu Models.

Men det stopper ikke der. Hun er å se i den nye videoen til Kleen Cut og for litt over en uke siden ble onkelen statsminister på Island. I august skal hun kjempe om tittelen Queen of the World, og bare for noen dager siden hadde hun sin siste arbeidsdag – som lærer på en ungdomsskole.

- Ja, jeg har jobbet som lærer på en ungdomsskole dette året. Til høsten er det tilbake til skolebenken igjen for meg også. Da skal jeg studere Organisasjon og Ledelse på Høyskolen i Oslo, sier hun til Side2.

Representerer Skandinavia
Men først skal hun altså representere Skandinavia i to missekonkurranser.

- Jeg skal delta i Miss World Bikini Model International og Miss European Tourism Beauty. Jeg har tittelen Miss South Scandinavia og representerer da Norge, Sverige og Danmark. Den ene konkurransen blir holdt på Malta og den andre på Sicilia, forklarer hun.

- Konkurransene er ikke så kjente her i Norge, men det er store konkurranser. Deltakere fra mer enn 50 land og konkurransene blir dekket på over 80 TV-kanaler, fortsetter Birgitte Marielle.

- For meg er dette bare en utrolig spennende opplevelse som jeg har vært så heldig å få muligheten til å være med på. Jeg tror også det kan være veldig lærerikt, det blir spennende å få vite mer om andres kultur og selvfølgelig det å møte nye mennesker, hevder den sexy blondinen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Når Birgitte Marielle kommer tilbake til Norge er det bare noen få dager fri før det braker løs igjen. Da skal det nye modellbyrået lanseres.

- Det gleder jeg meg veldig til. Hva dere kan forvente dere av oss? Ja, det skulle du nok likt å vite, smiler hun hemmelighetsfullt.

- Jeg kan i hvert fall si at vi kan by på mye moro. Vi jentene har det veldig morsomt sammen og gjør mye på fritiden. Det at vi har det så utrolig gøy sammen tror jeg kan smitte over til å bli et veldig bra resultat av det vi holder på med - og som dere snart skal få vite mer om, sier hun med et lurt smil.

50 mest sexy
Hvordan var det å komme blant de 50 mest sexy damene i Norge da?

- Det var utrolig kult! Kom som et kjempesjokk! Jeg fikk flere gratulasjonsmeldinger på mobilen da jeg var på jobb den dagen. Jeg ble nesten litt skuffet over den første – over at noen kunne bomme så totalt på bursdagen min. Men så kom det jo flere, og jeg begynte å forstå at det måtte dreie seg om noe annet. Så spurte jeg en venninne, og hun ba meg gå inn på Side2 og se på listen. Da fikk jeg bakoversveis, ler hun.

Selv om hun har mye spennende foran seg, innrømmer den sympatiske modellen at hun vil savne elevene og kollegene fra ungdomsskolen.

- Jeg skal ikke nekte for at det var utrolig trist å ta farvel med elever og kolleger. Jeg har lært så utrolig mye om meg selv dette året. Det har vært så gøy å følge elevene jeg har hatt. Følelsen av det å kjenne at man bidrar med noe, at noen lærer det jeg skal lære de - det er det ingen følelse i verden som kan sammenlignes med, sier hun.

Klikk på bildet for å forstørre.

Søte e-poster
Hvordan var reaksjonene til elevene når du ble presentert som deres nye lærer?

- I starten var det nok en del oppstyr blant elevene. Det var litt skriking og hoing i gangene og andre tok bilder med mobilen. Mange satt med store nysgjerrige øyne da jeg troppet opp. Der kom jeg med høye hæler, blondt langt hår og en litt annen klesstil enn de fleste andre lærere, og skulle lære dem matte, engelsk, samfunnskunnskap og spansk, ler hun.

- I dagene etter jeg sluttet fikk jeg søte e-poster fra elevene mine der de takket for det de hadde lært og for tiden vår sammen, og at jeg må komme på besøk senere. Da begynte jeg å gråte. Det er noe av det søteste jeg har opplevd og noe jeg aldri kommer til å glemme, sier hun.

Les også:

Annonsebilag