*Nettavisen* Nyheter.

Norges neste supermodeller?

Vi har jaktet på Maybelline-modellen land og strand. Hvem vinner kåringen? Se bildene av våre finalister her.

09.06.04 09:17

Juryen i Maybelline Modellen kan skryte av at finalistene virkelig representerer den friske utstrålingen som vi er ute etter. Her kan du se bildene av finalistene som er plukket ut til nå, og bedømme selv:

1. Aylar Lie 20 år

2. Charlotte Thorstvedt 17 år

3. Maria Ben-Shams 19 år

4. Ines Vujicic 16 år

Klikk på bildet for å forstørre.

5. Maryanne Dokken 19 år

6. Eden Alem 18 år

7. Silje Serigstad 21 år

8. Hanne Berg 18 år

9. Stine Fredriksen 18 år

Om du drømmer om å bli modell, men ikke helt har turt å ta sjansen. Dette ER sjansen. Vi jakter nemlig på en finalist til.

Hva er Maybelline Modellen?

Sammen med Maybelline og modellbyrået Team Modells skal Spray kåre Maybelline-modellen. Vinneren får produkter fra Maybelline, en tur for to til New York og tilknytning til Team Models. I tillegg skal vi kåre ukevinnere som også mottar produkter fra Maybelline.

Ukevinnerne plukkes ut av en jury som består av representanter fra Spray, Maybelline, Team Models og TV 2. Ukevinnerne vil bli presentert med intervju og bilder på våre nettsider.

Bare jenter kan delta i Maybelline-modellen. Deltakere under 18 år må ha foresattes tillatelse for å delta. Mer informasjon om konkurransereglene finner du hvis du klikker på linken nederst i denne saken.

Se bildene av modellene her

Meld deg på i dag
Påmeldingsfristen for konkurransen er 10. juni. Dersom du ønsker å melde deg på i dag fyller du ut skjemaet som du finner på linken under.

Maybelline-modellen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag