RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norges nye skjørtejegere

Sist oppdatert:
Torsdag er det premiere på «Sjarmørskolen». Allerede dagen før tok en av sjarmørene Side2 i lære. Se bilder av Norges nye kvinnebedårere.

(SIDE2):Latteren satt løst da «Sjarmørskolen»-elevene fikk se et utdrag av TV-serien for første gang i dag.

  • Se bildespesial nederst på siden.

- Det var bra mens vi holdt på, men det hadde vært greit om det ikke kom på TV, sa Carl Erik (Calle) Milanka Holst Pedersen etter visningen.

- Jeg er glad for det jeg har lært, ville ikke bytta det bort for alt i verden, sier han, men legger til at det er skummelt med TV.

Vår fotograf henter en bukett gule tulipaner som han vil ha med på bildet, men da stopper Calle ham.

- Aldri gule blomster. Gule roser betyr falskhet. Det har vi lært, gule blomster er ikke positivt.

  • Side2 tv-guide følger de nye seriene her

Årets replikk
- Brystet fram, slapp av og hold armene ned langs siden. Ikke snakk for fort og ikke for sakte, da blir det kjedelig, instruerte Sigurd Sollien da han innledet onsdagens pressekonferanse.

Oslos trikkeholdeplasser er prydet av store plakater av sjefssjarmøren. På bildet smiler Sollien og viser «pistoltegnet» til skriften: «Jeg garanterer deg dame».

- Det kommer til å bli replikken på utestedene de neste to årene. Garanterer du meg dame eller Sigurd? Sier programlederen og ler.

Intensiv sjarmering
Sigurd Sollien og hans åtte sjarmørelever har gjennom hele mars måned vært i intensiv innspilling. Stikkordet for TV-serien er vennlighet eller «feelgood», mener prosjektleder i TVNorge Tom Strømnæss.

- Det er en allmennutdanning i skikk og bruk. Programmet er hyggelig og folk vil kose seg, sier Strømnæss til side2.

Han beskriver deltakerne som en bra gjeng. De er tydelige, ærlige og direkte karakterer.

Både «Heia Tufte» og «Sjarmørskolen» er programmer som er likenes og tilfører positive egenskaper hos folk, mener Strømnæss.

Fått kjæreste?
Før Sjarmørskolen slet Calle med førsteinntrykket og å gi komplimenter. Han smiler bredt på side2s spørsmål om han er blitt en bedre sjarmør og om han har fått seg kjæreste.

- Det kan jeg ikke snakke om ennå. Vi har ikke hatt eksamen ennå. Men det har vært en fin og morsom påske, sier han og ler.

Programmet ender nemlig opp i en eksamen som er en date. På TVNorges hjemmesider kan seerne peke ut sine favoritter og på den måten kanskje komme inn i programmet. Noe mer ville ikke programansvarlige røpe.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere