RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norges nye supermodeller?

Sist oppdatert:
Blir en av disse gutta Norges Marcus Schenkenberg ? Se bilder fra modellaudition i Oslo.

(SIDE2): Lørdag formiddag arrangerte Guess Watches modellaudition på utestedet Cosmo i Oslo. Både etablerte modeller og helt ferske amatører kjemper om å bli en Guess-modell. Paris Hilton, Claudia Schiffer og naomi Cambell startet alle sin karriere hos Guess.

SE STOR BILDESPESIAL AV MODELLENE NEDERST

Gutta skal være tøffe
- Over 300 unge jenter og gutter har meldt seg på via internett, sier PR og konseptutvikler for Guess Watches i Norge, Friedrich Birkmar. Nå har vi plukket ut 50 stykker som blir tatt bilder av her i dag. Det viktigste er at modellene har en fin utstråling, et vakkert ansikt og kan se litt filmstjerne-aktig ut. Gutta skal helst være ganske tøffe, mener han.

Ble stoppet på gaten
Av de 50 som er plukket ut, vil 10 jenter og 10 gutter gå videre til den internasjonale konkurransen i Sveits i 2007, hvor de plukker ut omtrent 40 modeller tilsammen.

LES SIDE2 I MORGEN. DA FÅR DU VITE HVEM SOM GIKK VIDERE!

- Vi ble hentet inn fra gaten, sier de tre venninnene Pia Kristina den Boen, Vilde Libeck Hexeberg og Sarah Bang. De var egentlig bare på shopping i byen, da de fikk vite at det var modellaudition og om de ville være med å kjempe om å bli den nye Guess-modellen.

- Ingen av oss har tidligere jobbet som modeller, sier Pia Kristina og ler.

Vil bli toppmodeller
Det er mye venting, styling, sminke og skifting før modellene skal ta et portrettbilde og et bilde i helfigur. Sindre Skoglund og Fredrik Hauff har ventet en stund. De er henholdsvis 17 og 18 år, og vil gjerne jobbe som modeller på heltid.

- Jeg hadde gjerne jobbet fulltid om jeg hadde fått muligheten, sier Fredrik. Han har allerede vært i Milano, gjort en del visninger og spilt i en kortfilm.

Mye pene damer
- Jeg møter så mange hyggelige folk i denne bransjen, mener han. Mange av kompisene mine kan spøke på min bekostning, men jeg tror de fleste synes det er ok at jeg jobber som modell. Dessuten møter man jo utrolig mange søte jenter da, gliser 18-åringen.

LES OGSÅ: Se Margarets motefavoritt

LES OGSÅ: 80-tallet er tilbake

LES OGSÅ: Side2s hete motefavoritter

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere