*Nettavisen* Nyheter.

Norges nye toppmodell

Foto: TV3

Side2-leserne tippet på Lene Egeli, men det var Maria Eilertsen som gikk til topps i «Top Model».

28.11.06 06:57

(SIDE2:) Lene Egeli (19), Maria Eilertsen (15) og Iren Desiree Kristiansen (19) var de tre finalistene. Dommen falt på en takterasse i New York, og det var Maria Eilertsen som gikk til topps.

Den vakre ungjenta får dermed kontrakt med amerikanske Trump Agency, hun får gjøre en kampanje for kosmetikkmerket Make Up Store, og hun får pryde en forside på magasinet Woman.

- Jeg er Norges nye toppmodell og det er fantastisk, om jeg skal si det selv, sa Maria etter at et enstemmig panel hadde utropt henne til Norges nye supermodell.

Les stort intervju med modell-Maria tirsdag morgen.

Side2s lesere trodde imidlertid at det skulle gå annerledes i finalen. 70 prosent av alle som deltok i vår avstemning trodde det var Lene Egeli som kom til å gå til topps i TV3s modelljakt. Så var også Lene favoritten fra starten av. Da «Top Model» hadde premiere i høst, ba vi leserne plukke ut en favoritt. Lene Egeli fikk da 49 prosent av stemmene.

Denne utgaven av «Top Model» er den første helnorske varianten, og modellhåpene har vært land og strand i Norge for å ta bilder. I tillegg har de vært både i Paris og London. Jentene har fått mange tøffe utfordringer blant annet i hæren og i reptilparken.

Side2 har fulgt Top Model:
Hvem vinner Top Model?
Se modellenes brudekjoler
Dyrisk sexy modeller
Ikke skremt av Top Model
Skitne modeller i gjørma
- Feil fokus med modellsex
- Sex gjør modeller gode
Top Model kollapset
Strålte på modellpremiere
- Nordmenn mangler særpreg

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.