RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norgesturnering i «Starcraft 2»

Sist oppdatert:
Lefdal og SC2.no frister med 30.000 kroner i premier.

Elektrokjeden Lefdal og nettsiden SC2.no arrangerer en tredelt norgesturnering i strategispillet «Starcraft 2».

ANMELDELSE: «Starcraft 2»

- For de aller beste vanker det premier til en samlet verdi av over 30.000 kroner, skriver sponsoren Lefdal i kommentar.

Foruten en pengepremie på 5000 kroner til hovedvinnerne i de tre turneringene, deles det ut gavekort og Playstation 3 til andre- og tredjeplassen. Hver turnering vil bestå av 32 deltakere, hvorav åtte er spesielt inviterte - basert på ferdighet. De resterende plassene vil fylles gjennom kvalifiseringsturneringer, opplyser arrangøren. Nøyaktigere detaljer for turneringene skal komme på et senere tidspunkt.

- Vi i SCNorge er meget fornøyde med dette samarbeidet, og har stor tro på at det vil være en skikkelig kick-off for det nye, norske «Starcraft»-miljøet som følge av lanseringen av «StarCraft 2», skriver communityet på nettsiden sin.

Datoene for turningene er lagt til tre helger utover høsten: 27. - 29. august, 29. - 31. oktober og 17. - 19. desember.

Du kan lese flere detaljer om turneringen på nettsiden til SCNorge.

«Starcraft 2» ble sluppet 27. juli. Spillmagasinet rullet fem øyne på terningen for det etterlengtede strategispillet. Det har tatt tolv år, og angivelig 100 millioner dollar, å følge opp det som regnes som et av tidenes beste strategispill. «Starcraft 2» blir en serie på tre hovedutgivelser.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere