RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norman-konkurrent med positivt resultatvarsel

Sist oppdatert:
Sterk etterspørsel i forbrukermarkedet førte i går til at Norman-konkurrenten i markedet for antivirusprogramvare og datasikkerhet, Symantec, kom med et positivt resultatvarsel
Bilde: Konsernsjef John W. Thompson.

Det amerikanske selskapet, som står bak datasikkerhetsprogramvaren Norton, opplyser at de nå forventer en inntjening på mellom 370 og 390 millioner dollar i sitt regnskapsmessige fjerde kvartal, som avsluttes 30. mars.

Det kom frem på en telefonkonferanse i går kveld norsk tid.

Finansdirektør Greg Myers opplyste videre at selskapet ser et proforma resultat på 45 cent pr. aksje.

Ifølge konsensusestimater fra Thomson First Call ventet analytikerne i snitt en omsetning på 352 millioner dollar i kvartalet, og et proforma resultat på 39 cent pr. aksje.

I det foregående fjerde kvartal, omsatte Symantec for 310,8 millioner dollar og la frem et resultat på 41 cent pr. aksje.

Symantec kom også med guiding for neste regnskapsår, og de forventer en omsetning på 1,65 milliarder dollar og et resultat på 1,88 dollar pr. aksje. Snittet blant analytikerne ligger på 1,52 milliarder og 1,74 dollar pr. aksje.

Symantec har lagt frem et resultat for tredje kvartal som ble avsluttet 31. desember på 47 cent pr. aksje, 8 cent over konsensus.

Det er forbrukermarkedet som fortsetter å drive selskapets omsetning, og forbrukersalget har økt med 40 prosent det siste året, mens salget til bedrifter har økte med 26 prosent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere