RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norman litt under ventet

Sist oppdatert:
Datasikkerhetsselskapet Norman og styreformann Svein Goli leverte resultater for første kvartal onsdag som var litt under ventet. Mens virus-delen hadde god vekst, var omsetningsutviklingen i IBAS-delen flat
Norman fikk et resultat før skatt på 8,8 millioner kroner i første kvartal. Dette var litt under forventningene til analytikerne på forhånd, men 11 prosent bedre enn i samme periode i fjor

Meglerhuset ABG Sundal Collier opererte med et ventet resultat før skatt i første kvartal på 10 millioner kroner.

Meglerhuset ventet en omsetning i første kvartal på 66 millioner kroner, mens fasiten onsdag var på 62,1 millioner kroner. Omsetningsveksten i første kvartal 2003 var på 8 prosent sammenlignet med samme periode i fjor.

Driftsresultat før avskrivninger endte på 10,4 millioner kroner i første kvartal 2003-

- Det første kvartalet har vært et utfordrende kvartal, men vi er fornøyd med at vi har god vekst og fortsatt godt overskudd, sier konsernsjef Henning Hansen.

IBAS, som driver med rekonstruering av data som er slettet eller ødelagt, hadde flat omsetningsutvikling i første 2003 mot første kvartal 2002, meldes det.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere