RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norse anbefaler Fast

Sist oppdatert:
Meglerhuset Norse påpeker momenter rundt John M. Lerviks og Fasts salg av internettdelen til Overture, i en ny oppdatering
I en kommentar fra Norse-analytikeren Thomas Lie påpekes det at Fasts resultatavhengige avtale med Overture ikke er knyttet til inntjening. Den er basert på hvor mye Overture greier å selge av Web Search, heter det i en oppdatering fra meglerhuset.

Bakgrunnen for oppdateringen fra meglerhuset er kursfallet for Fast-aksjen etter Overture-tallene. Overture kjøpte Fasts internettdel, og delbetalingen var resultatavhengig. 70 millioner dollar var i kontanter. I tillegg til dette ligger det inne en resultatorientert betaling på 30 millioner dollar.

- Fast får en earn-out basert på hvor mye Overture greier å selge Web Search, som er mye mer knyttet til omsetning og veksten i trafikk fra kundene. Vi opprettholder derfor kjøp på Fast med kursmål 9 kroner pr. aksje, heter det i oppdateringen fra Norse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere