RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norse på meglerjakt

Sist oppdatert:
Meglerhuset Norse Securities er i markedet for å finne gode aksjemeglere. Sjekk hva Norse-sjef Stig Rognstad krever
(Ill. meglerbord.)

Meglerhuset Norse Securities skal øke staben av aksjemeglere ettersom markedet har blitt bedre. I dag teller meglerbordet 14 meglere, men Stig Rognstad, adm. direktør i meglerhuset, forteller til iMarkedet.no at de har et langsiktig mål om å ha 18 meglere i full drift på bordet.

- Vi er selvfølgelig interessert i alle som kan faget og har en god utdannelse, sier Rognstad som også legger vekt på at aktuelle kandidater bør ha erfaring fra markedet og kjenne til selskapene på Oslo Børs. Meglererfaring og en opparbeidet kundeportefølje er et klart pluss.

- Men det er kompetansen som er viktigst. Kundegrunnlaget er godt der ute, sier Rognstad til iMarkedet.no.

Men selv om det er oppgang på børsen, og langt bedre tider for meglerne enn det var for noen år tilbake er det ikke noe kosetilværelse med behagelige arbeidstider.

- Jeg vil ikke si at det er et blodslit, det kommer an på øynene som ser. Men man må regne med å legge inn en ti timers arbeidsdag, sier Rognstad til iMarkedet.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere