RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norsk 19-åring vant 600.000

(Privat)
Sist oppdatert:
19-åringen Kristoffer Evenstad fra Grimstad vant en av Australias største pokerturneringer.

I konkurranse med blant andre tidligere verdensmester Joseph Hachem var det Kristoffer Evenstad som stakk av med seieren i hovedturneringen i Victoria Poker Championship 2006.

Han slo 403 andre pokerspillere på vei mot førstepremien på 112.000 australske dollar, som tilsvarer omtrent 600.000 norske kroner. Det må sies å være en god avkastning på en investering på 70 dollar, som var det Evenstad betalte for satelitten (kvalifiseringen) som sikret ham en plass i turneringen.

I finalespillet endte Evenstad til slutt med Ben Savage som siste motspiller, og begge hadde da rundt fire millioner i sjetonger. Den endelige avgjørelsen falt da 19-åringen fra Grimstad fikk en straight på turn med hånden Jd-2d, da bordet viste kortene 6h-4s-3h-5s.

Motspilleren hadde Qc-6d, og var dermed avhengig av en sjuer på river for å dele potten. Sparesset som kom sikret den norske studenten seieren etter to dagers spill i Melbourne forrige helg.

En annen nordmann, Kim Vevle, endte på 14. plass i samme turnering. Ifølge Pokernews.com fikk Vevle med seg to finalebord i andre turneringer i Victorian Poker Championship før 14. plassen i hovedturneringen.

Les flere artikler om poker i vår pokerseksjon!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere