*Nettavisen* Nyheter.

Norsk glamourmodell vs. kirurg

Foto: 730.no

Monica Hansen saksøker amerikansk lege.

(SIDE2): Den norske Los Angeles-baserte glamourmodellen Monica Hansen saksøker plastiskkirurg Dr. Leonard M. Hochstein for ulovlig bildebruk.

Ifølge TMZ.com skal legen ha benyttet bilder av Tønsberg-piken som reklame på sitt nettsted LHochsteinmd.com uten tillatelse, skriver 730.no.

Spekulerer
Sladdersiden spekulerer i om Hochstein har utført kirurgi på Hansen, selv om dette ikke går frem av søksmålet. Legen er basert i Miami, hvor hun har bodd i fire år.

Siden skriver også at de ikke fant noen bilder av den norske jenta på Hochsteins nettsted, men det gjorde 730. I skrivende stund roterer kirurgen et flashfotografi av Monica Hansen iført hvit bikiki.

Monica Hansen: - NAKENHET ER NO BIG DEAL

I høst fortalte modellen til 730 at hun ikke har noe problemer med å vise frem kroppen sin.

- Kan godt være naken
- Jeg kan gjerne være naken i film, hvis det er smakfullt. Jeg har vært i amerikanske Playboy, og man finner nok bildene på nettet hvis man søker etter februarutgaven i 2006, sa blondinen.

Monica Hansen er med i Madcons Spellemannprisen-vinnervideo «Liar» sammen med Triana Iglesias og har vært med i serien «Battle Dome» (under navnet Monica Fox), Hawaii-realitshowet «Destiny Stardom», «Rude Awakening» med Sherilyn Fenn fra «Twin Peaks» og den seneste sesongen av «Baywatch».

TOPPLØS TRIANA HJELPER NORSK MUSIKKEKSPORT

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.