RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norsk hiphop-magasin til Sverige

Sist oppdatert:
Kingsize håper på svensk salg allerede fra i høst, skriver Dagens Media.

Hallgeir Knudsen, en av gründerne av Kingsize, er i Stockholm for å selge inn hiphop-magasinet hos plateselskap og mediebyråer.

I følge Dagens Media håper Hallgeir Knutsen at det første nummeret kommer ut allerede i slutten av oktober. Men han vil ikke fortelle hvem som redaktør eller hvem som skal skrive i bladet.

Hallgeir Knutsen mener den svenske og den norske utgaven kommer til å ha noe felles materiale.

- Det internasjonale materialet kommer til å finnes i begge bladene, men vi har litt annerledes fokus på svenske og norske artister avhengig av land.

Kingsize er et urbant musikkmagasin med fokus på hiphop. Det handler både om musikken og livsstilen. Kingsize ble startet i mars 2001. Det kommer fire ganger i året og har foreløpig et opplag på 5000 eksemplarer. Redaktøren vurderer å doble dette, skrev Aftenposten i sommer. Målgruppen er gutter i alderen 15 til 25 år.

Distribusjonen skjer via Interpress.

Dagens Media har tidligere skrevet om norske blader som satser på Sverige. Forlaget Publish AS planlegger å gi ut et helseblad og et elektronikkblad. Målet er at de skal nå det samme opplaget som i Norge, på 80.000 eksemplarer for Lyd & Bilde og 67.000 for Mat og Helse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere