RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norsk i Canada - Hang ikke med gullprisen

Sist oppdatert:
De to norske gullaksjene i Canada fulgte ikke gullprisens rekordferd i går, Questerre fikk derimot en rekyl på den sterke oljeprisen. Les mer her
Gullrallyet har fått ny fart med orkanen Rita som truer Florida, og i går svekket dollaren seg å signalene. Det ga ny bensin på gullbålet og desemberkontrakten steg til nytt rekordnivå på Nymex på 470,40 dollar pr. unse. I spotmarkedet ligger gullprisen rett under 468 dollar pr. unse, oppgangen den siste måneden er på 7 prosent.

Gulloppgangen var ikke nok til å holde Crew Gold oppe i Toronto i går kveld. Etetr stort volum og opptur fredag, falt aksjen 4,1 prosent til 10,28 kroner, men likevel over sluttkursen i Oslo på 10,10 kroner. Volumet i Canada i går var på drøye 19.500 aksjer.

Guinor Gold falt også tilbake etter fredagens rally, og endte ned 2,7 prosent til 5,85 kroner. Sluttkursen i Oslo endte på 6,45 kroner.

Questerre Energy fikk en rekyl i går og steg 6,3 prosent til 4,60 kroner. Sluttkursen i Oslo endte på 4,34 kroner.

Den canadiske dollaren har styrket seg ytterligere det siste døgnet og ligger tirsdag morgen på 5,47 kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere