RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norsk i USA: Frontline opp

Sist oppdatert:
Frontline og Stolt-Nielsen endte klart høyere, mens PGS falt tilbake. For de øvrige selskapene notert i USA var det en relativt rolig slutt på uken
PGS rørte ikke på seg under handel i USA og endte dermed 4,1 prosent lavere enn i Oslo på en kurs tilsvarende 6,09 kroner.

I motsatt retning gikk Frontline og Stolt-Nielsen. Frontline endte på en kurs tilsvarende 114,40 kroner, 2,6 prosent over sluttkursen i Oslo.

Stolt-Nielsen steg 3,55 prosent i USA og endte på 57 kroner. Det var 2,8 prosent over nivået i Oslo. Stolt Offshore endte tilnærmet uforandret i forhold til nivået i Oslo.

Statoil steg i USA, men ikke like mye som i Oslo. Sluttkursen ble tilnærmet 67,40 kroner, 0,8 prosent lavere enn i Oslo.

RCCL og Norsk Hydro beveget seg kun marginalt og endte henholdsvis ned 0,32 prosent og opp 0,2 prosent i forhold til de respektive sluttnoteringer ved Oslo Børs.

Golar LNG endte rundt 1,8 prosent over nivået i Oslo. Nordic American Tanker Shipping og Tsakos Energy Navigation steg henholdsvis 0,52 og 0,35 prosent i USA.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere