RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norsk i USA: Frontline-rally

Sist oppdatert:
Frontline fosset oppover på New York-børsen fredag, og steg enda mer enn på Oslo Børs. De fleste norske aksjene steg i USA-handel fredag
Frontline-aksjen steg fredag hele 12 prosent på børsen i USA, og endte på en kurs som tilsvarer 77,50 norske kroner, mot slutt på Oslo Børs på 76 kroner fredag, da aksjen her hjemme steg fra 68 kroner på torsdag.

InFocus steg også markant, med 8 prosent, og endte på 43,30 kroner, mot 40 blank i Oslo. Selskapet meldte fredag at det vil foreslå å strykes fra Oslo Børs og bare være notert på Nasdaq.

PGS er strøket fra Nasdaq-notering, men handles likevel i USA, og steg 9 prosent til en kurs som tilsvarer 1,32 norske kroner, likevel under slutt Oslo på 1,35 kroner.

RCL steg 2 prosent, og sluttet på 97 kroner, mot 98 i Oslo.

Statoil og Hydro steg begge 2 prosent i USA, og endte marginalt over sluttkursene i Oslo.

Stolt Offshore steg 4 prosent til 8,50 kroner noe som likevel er godt under sluttkurs i Oslo på 9,25 kroner. Morselskapet Stolt-Nielsen var uendret på 42,90 kroner, mot 47,50 kroner på Oslo Børs.

På Toronto-børsen falt Crew 7 prosent til en kurs som tilsvarer 1,83 kroner, mot slutt Oslo på 1,93.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere