RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norsk jente vant poker-EM

Foto: Paul Weaver (TV 2 Nettavisen)
Sist oppdatert:
- Det er helt absurd, jubler Gunn Tove Vist (26) som natt til mandag vant poker-EM for kvinner.

Les mer om poker i vår pokerseksjon!

- Det har ikke gått opp for meg ennå, forteller Gunn Tove Vist til TV 2 Nettavisen mens hun spiser frokost på hotellet i London. Hun har nettopp våknet opp som kvinnelig europamester i poker.

48 spillere deltok i mesterskapet, som ble arrangert av et spillselskap og ikke har noen offisiell EM-status. Men poker er en fersk sport som ikke har noen offisielle internasjonale forbund og dermed heller ikke noen offisielle mesterskap ennå. Tittelen er like fullt svært prestisjetung.

Ikke rart steinkjerjenta er glad!

- Glad og kjempesliten, ler Gunn Tove, som bruker kallenavnet Frøken Fryd på Internett.

Hun møtte samboeren til "Mad" Marty Wilson, Katherine Hartree, heads-up da resten av finalebordet var spilt bort. Norge stilte med fem jenter - Vivi Sæthren, Ingvild Nerås, Wenche Ekholm og Siv Vekseth pluss Gunn Tove - men sistnevnte var vårt eneste innslag på finalebordet.

- Jeg følte at jeg var en av de beste i turneringen, og at jeg kunne ha en sjanse med litt flyt, forteller NTNU-studenten.

- Men jeg hadde en heldig dobling med 6-6 mot Katherines 9-9 heads-up, legger hun til.

Den hånden la grunnlaget for seieren og pene 15.000 dollar i premiepenger. Men noen pokerkarriere ser ikke Gunn Tove Vist for seg.

- Nei, ikke på heltid. Jeg kan godt tenke meg å spille litt, men ikke leve av det. Da kommer jeg bare til å gå lei, smiler hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere