RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norsk kvinne (48): - Jeg ble dopet ned og gruppevoldtatt i ferieparadis

Politiet i Alfaz Del Pi har siden i fjor høst etterforsket en anmeldt voldtekt mot kvinne fra Nord-Norge.

(Nordlys): Overgrepet skal ifølge kvinnen ha skjedd i den spanske turistbyen Albir i Spania i slutten av september i fjor høst.

Kvinnen (48) har oppgitt til politiet at hun ble voldtatt av tre menn i flere timer, og at hun fikk knust flere tenner under overgrepet.

Nordlys får mandag bekreftet at en anmeldt sak er under etterforskning gjennom byrådsavdelingen for politi i kommunen Alfas del Pi.

- Den er under etterforskning av Guardia Civil. Det er nå opp til en dommer å avgjøre hva som skjer videre, får Nordlys opplyst fra byrådens sekretær.

Dop
Til Nordlys forteller kvinnen at hun snakket med to menn i en bar den aktuelle kvelden. Ifølge kvinnen ble hun dopet ned av de to mennene, ved at de strøk noe under nesen hennes.

- Det var ingen lukt, men beina mine ga etter med en gang, forteller kvinnen til Nordlys.

Hun skal videre ha blitt geleidet ut til en ventende bil. Ifølge kvinnen er baren videoovervåket, men ikke akkurat i det lille område hvor hun skal ha blitt neddopet.

Videre skal de ha tatt henne med til en leilighet hvor en tredje mann ventet.

Der skal hun ha blitt brutalt gruppevoldtatt i flere timer.

- Det var så brutalt at de blant annet brakk tre tenner på meg. Jeg trodde de skulle ta livet mitt, sier kvinnen til Nordlys.

Anmeldt etter fem dager
Hun forteller at hun våknet naken og mørbanket morgenen etter.

- Jeg ble vekket av at den ene mannen spurte om jeg visste hvor jeg var. Da spilte jeg dum og sa nei. Da fikk jeg lov til å gå, sier hun.

- Det er farlig å si at det er en fordel at jeg husker lite, men det kan være det som reddet livet mitt, spekulerer hun.

Kvinnen forteller at hun brukte fem dager før hun anmeldte saken, etter at en venninne oppfordret henne til å gå til politiet.

I dag sier at hun fortsatt sliter med ettervirkningene av stoffet og overgrepet. Nå ønsker hun å advare andre mot å være uforsiktige på byen i den spanske feriebyen.

- Jeg sliter tidvis med å finne ord midt i setninger, og har også angst og vrangforestillinger hvor jeg ser overgrepsmennene.

Advokat: Mennene er avhørt
Nordlys har vært i kontakt med kvinnens advokat Guillermo Rey. Han opplyser at det var vanskelig å finne spor etter et overgrep fordi kvinnen gikk til legen en uke etter det anmeldte overgrepet, men at det ble funnet spor av sæd.

Ifølge advokaten er de anmeldte personene avhørt av politiet. Nå avventer de resultatene av en DNA-prøve.

- Mennene innrømmer at de var sammen med henne på klubben, men hevder at de ikke dro sammen med henne, forteller Rey.

Les flere saker på nordlys.no!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere