Waahlberg jobber ved universitetet i Caen, men bor i Paris, like i nærheten av restauranten Le Petit Cambodge, som var ett av målene for fredagens angrep.

– Jeg har ikke sett hva som har skjedd, men jeg gikk forbi noen timer tidligere. Og så hørte jeg sirenene fra ambulansene etterpå, sier Waahlberg til NTB. Nå følger hun myndighetenes oppfordring om å holde seg innendørs.

– Jeg tør ikke å gå ut nå, særlig med tanke på at konsertlokalet Bataclan også ligger like i nærheten, sier Waahlberg, som følger med på de løpende nyhetssendingene.

– Jeg holder meg oppdatert via nett. Livefeeden til Liberation og Franceinfo særlig. Men det er vanskelig å bli klok på hva som skjer, forteller hun.

Kort tid etter angrepene la hun ut en melding på Facebook så venner og familie skulle vite at hun hadde det bra. I tillegg har hun hatt direkte kontakt med mange kjente.

– Jeg har fått mange bekymrede tekstmeldinger og personlige meldinger som jeg har svart på med en gang. Jeg har også varslet foreldrene mine i Norge, sier Waahlberg. (©NTB)