RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norsk millionær narkosiktet

Thailandsk politi skal ha stoppet den 44-årige millionæren i amfetaminrus.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

44-åringen kommer fra Nord-Norge, og er mangemillionær. Regionsavisen Nordlys omtaler mannen som en profilert forretningsmann.

NA24 - din næringslivsavis

Det var i kystbyen Pattaya hendelsen fant sted. Ifølge thailandske medier hadde nordmannen fått i seg vel mye jaba, som er en form for metamfetamin, natt til tirsdag.

Ifølge lokalt politi og lokale medier skal finnmarkingen ha agert unormalt og snakket med ukjente på gaten. Til dem skal han minutter før politiet ankom ha viftet med dopet, som om det var fullstendig akseptabelt å bære rundt på stoffet. De forbipasserende meldte så ifra til politiet, som senere forsøkte å pågripe nordmannen på åpen gate.

44-åringen skal ha blitt kritthvit og forsøkt å løpe fra politiet uten hell. Han ble imidlertid raskt innhentet og brakt inn til den lokale politistasjonen for avhør. Der fant politiet, etter å ha gjennomsøkt lommene hans, en pose med små mengder av det sentralstimulerende narkotikumet metamfetamin.

I avhør skal han ha innrømmet at narkotikaen var hans, og at han hadde kjøpt det fra en lokal selger.

Nå er 44-åringen blitt siktet for oppbevaring av narkotika og thailandsk politi har varslet videre etterforskning av saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere