RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Faksimile Vogue Espana)

Norsk modell pryder Vogue

Sist oppdatert:
Iselin Steiro gjør det særdeles godt om dagen.

(SIDE2): Den norske toppmodellen Iselin Steiro har nok et prestisjeoppdrag å tilføre merittlisten sin.

Skjønnheten pryder nemlig forsiden av spanske Vogues novemberutgave, og dette står det respekt av. Det å komme på forsiden av motemagasiner av Vogues kaliber, er nemlig en bragd selv for de mest rutinerte modellene - og Side2 føler dette absolutt er noe å skrive hjem om.

I godt selskap
Den vakre modellen har tidligere prydet forsiden av italienske Vogue, men det var tilbake i 2006. I motsetning til den gang, er ikke Steiro alene på fronten denne gangen.

Den 24 år gamle skjønnheten er i godt selskap med modellene Kasia Struss, Caroline Trentini, Anne Vyalitsyna og Toni Garrn - og det er en lekker bukett av noen toppmodeller som har stilt seg opp trendy, og ikke minst i glamorøse antrekk.

Steiro er blondinen som sitter foran i lekker gullkjole, og eklskusive smykker.

Flere av de andre modellene er enten Victoria Secrets-modeller allerede, eller spås å bli det i nærmeste fremtid. Å være modell for denne undertøysgiganten er svært ettertraktet, og det hviskes nå om at flere av de fem jentene på Vogue-coveret kanskje blir å se når Victoria Secret kjører sitt årlige juleshow, tiende november.

Location: Norge
Forsidebildet på spanske Vogue er tatt av den franske motefotografen Victor Demarchelier - en svært ettertraktet fotograf som har vært flere tiår i bransjen.

Samme fotograf har også tatt bilder til to moteserier, med Steiro og de fire andre modellene, inne i bladet. Det morsomme er at disse bildene er tatt på Hafslund gård like utenfor Sarpsborg - noe som tyder på at Steiro kanskje har gitt inspirasjon til valg av location.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Returnerte til Balenciaga
Ifølge skattelistene tjente den norske modellen over 900.000 kroner i fjor, nok et tegn på at skjønnheten er svært ettertrakted og gjør gode penger på sin modellkarriere.

Steiro har lenge vært et hett navn i moteindustrien, men i den siste tiden har det virkelig tatt av for jenta fra Harstad. Hun har returnert som ansiktet til Balenciaga, og hun var å se på mange av catwalkene under moteukene i både New York og Paris tidligere i år.

Men hun har også gjort flere oppdrag for Vogue.

I marsutgaven av franske Vogue var Steiro avbildet i en lekker fotoserie, foreviget av fotograf David Sims.

Hun blir også å se i den franske Vogue-kalenderen, og her er den en svært så avkledt Steiro vi finner. Natasha Poly og Raquel Zimmermann er også å finne i den sexy kalenderen - som i likhet med den norske toppmodellen, er minimalt påkledt.

Studerer i Norge
Men Steiro gjør også jobber her hjemme. I juni var hun på forsiden av motemagasinet Costume, da i selskap med de norske modellkollegaene, Siri Tollerød og Jenny Amina Sinaberg.

Steiro ble oppdaget under en London-tur i 1999, og startet med å gjøre prestigefullte haute couture-oppdrag i 2003. Steiro skal visstnok gå med en drøm om å bli interiørdesigner, og studerer for tiden ved Arkitektur- og designhøyskolen i Oslo.

Hun er gift med skuespilleren, legen og fagbokforfatteren, Anders Danielsen Lie. Han er kanskje mest kjent for sine hovedroller i filmene «Reprise» (2006) og «Herman» (1990), og er nå sist blitt hanket inn til hovedrollen i Joachim Triers nye film «Oslo, 31. august».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere