RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norsk pokerseier i Paris

Sist oppdatert:
Torstein Iversen slo 86 andre spillere og vant nesten en halv million kroner søndag kveld.

35-åringen fra Porsgrunn har i lang tid blitt regnet som en av Norges desidert dyktigste pokerspillere, og det omdømmet ble på ingen måte svekket i Paris denne helgen.

Iversen, som er en del av profflaget The Norsemen, reiste ned dagen før sine lagkamerater for å spille i oppvarmingsturneringen til Grand Prix de Paris WPT.

Vant 480.000 kroner
Søndag var han 61.680 euro - rundt 480.000 kroner - rikere. Likevel var det ikke pengene som gledet Iversen mest - det var seieren.

- Dette smakte! Jeg hadde fire finalebord, men ingen seirer, det siste året, så dette var deilig, sier en overraskende behersket Iversen til TV 2 Nettavisen.

86 andre spillere deltok i €2.500-turneringen.

- Nivået begynte å bli høyt da det var 13-14 spillere igjen. Men jeg følte stort sett at jeg hadde kontroll hele veien. Det var en bra antestruktur på dag én, men i dag måtte jeg ta et to-tre lodd (sjanser, red. anm.), forteller 35-åringen.

Fire finalebord
De andre på finalebordet ville inngå en avtale om flatere fordeling av premiepengene, men det sa Iversen konsekvent nei til. Og det viste seg jo å være et bra valg.

Et bra valg var det også å bli med i profflaget The Norsemen. Etter at laget ble stiftet for snart et år siden, har Iversen vært på fire finalebord i store europeiske turneringer - og søndag gikk han altså helt til topps.

- Det har gått over all forventning etter at jeg ble med i The Norsemen. Jeg har to finalebord i EPT, pluss Masters i Amsterdam - jeg kan jo ikke drømme om mer, smiler Iversen.

Økonomisk rygggdekning
Han tror ikke suksessen er tilfeldig.

- Det har nok en sammenheng med Norsemen. Du føler mye mer trygghet, og har den økonomiske fordelen av å ha en sponsor i ryggen. Dermed slipper du å føle deg nervøs for økonomien, konstaterer Iversen.

Og med helgens halvmillion slipper han i alle fall å bekymre seg på en stund.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere