RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norsk selskap får avtale med CNN

Sist oppdatert:
Det nyetablerte selskapet Mango Media får i oppgave å distribuere CNNs nyhetstjeneste over telefon.

CNN har gitt det nystartede norske selskapet Mango Media oppdraget med å distribuere deres nye audionyhetstjeneste beregnet på telefonbrukere. Avtalen gjelder for Europa, Midtøsten og Afrika. Det er den første audiotjenesten CNN har levert til telefonbrukere i Europa.

- CNN In Brief er en tjeneste man kan ringe inn til og velge mellom ulike nyhetsgrupper ved hjelp av tastene på telefonen. Vi har designet tjenesten og skal sørge for å ta den ut internasjonalt, sier Jan Erik Horgen, som driver det nystartede selskapet Mango Media.

Tjenesten gjør CNN-nyheter tilgjengelige for telefonbrukere som ringer for å høre de siste nyhetene fra CNN. Mango har fått lisens for å markedsføre og distribuere tjenesten til teleoperatører (fasttelefon eller mobil) over hele Europa, Midtøsten og Afrika.

- Jeg er veldig glad for å jobbe med en høykvalitets innholdsleverandør som CNN, sier Jan Erik Horgen.

Han viser til at CNN In Brief er en pålitelig, tidsbesparende nyhetstjeneste for folk som ønsker å holde seg oppdatert om nyhetsbildet og han ser frem til å lansere tjenesten i flere land innen i løpet av de nærmeste månedene.

CNN In Briefbestår av korte CNN-nyhetsrapporter, som oppdateres jevnlig og er inndelt i de tre kategoriene nyhetssammendrag, sport og næringsliv.

- Dette er den første audiotjenesten CNN har levert til telefonbrukere i Europa. Den supplerer eksisterende mobiltjenester som leverer multimedienyheter i flere formater, inkludert i-mode, SMS og WAP, kommenterer Mitch Lazar, viseadministrerende direktør for trådløs og ny teknologi for CNNs morselskap Turner Broadcasting System Inc, i en pressemelding.

Han legger til at han tror at tilbudet om å kunne lytte til de siste nyhetssammendragene hvor som helst, vil bli svært populært blant dem som ønsker å holde seg oppdatert når de er på farten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere