Norsk selskap får avtale med CNN

Det nyetablerte selskapet Mango Media får i oppgave å distribuere CNNs nyhetstjeneste over telefon.

20.06.08 11:01

CNN har gitt det nystartede norske selskapet Mango Media oppdraget med å distribuere deres nye audionyhetstjeneste beregnet på telefonbrukere. Avtalen gjelder for Europa, Midtøsten og Afrika. Det er den første audiotjenesten CNN har levert til telefonbrukere i Europa.

- CNN In Brief er en tjeneste man kan ringe inn til og velge mellom ulike nyhetsgrupper ved hjelp av tastene på telefonen. Vi har designet tjenesten og skal sørge for å ta den ut internasjonalt, sier Jan Erik Horgen, som driver det nystartede selskapet Mango Media.

Tjenesten gjør CNN-nyheter tilgjengelige for telefonbrukere som ringer for å høre de siste nyhetene fra CNN. Mango har fått lisens for å markedsføre og distribuere tjenesten til teleoperatører (fasttelefon eller mobil) over hele Europa, Midtøsten og Afrika.

- Jeg er veldig glad for å jobbe med en høykvalitets innholdsleverandør som CNN, sier Jan Erik Horgen.

Han viser til at CNN In Brief er en pålitelig, tidsbesparende nyhetstjeneste for folk som ønsker å holde seg oppdatert om nyhetsbildet og han ser frem til å lansere tjenesten i flere land innen i løpet av de nærmeste månedene.

CNN In Briefbestår av korte CNN-nyhetsrapporter, som oppdateres jevnlig og er inndelt i de tre kategoriene nyhetssammendrag, sport og næringsliv.

- Dette er den første audiotjenesten CNN har levert til telefonbrukere i Europa. Den supplerer eksisterende mobiltjenester som leverer multimedienyheter i flere formater, inkludert i-mode, SMS og WAP, kommenterer Mitch Lazar, viseadministrerende direktør for trådløs og ny teknologi for CNNs morselskap Turner Broadcasting System Inc, i en pressemelding.

Han legger til at han tror at tilbudet om å kunne lytte til de siste nyhetssammendragene hvor som helst, vil bli svært populært blant dem som ønsker å holde seg oppdatert når de er på farten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.