*Nettavisen* Nyheter.

Norsk søkerflom til galskap-TV

TVNorge mottok 500 søknader til sitt nye japanske gameshow, i løpet av bare et par timer

16.02.09 10:25

(SIDE2:) Japanske gameshows har vært en stor suksess for TVNorge med over 600.000 seere for «Ylvis møter veggen». Nå satser kanalen videre på konsepter fra østen, med «Wipeout» som er ti ganger verre.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

I løpet av en kort ettermiddag fikk TVNorge rekordmange søkere.

- Aldri før har vi fått så mange søkere så raskt – vi la ut søknadsskjemaene på weben vår i går ettermiddag og det gikk en promo på TV senere på kvelden, samt at en pressemelding gikk ut. Og før kvelden var omme hadde vi 500 søkere, sier prosjektleder Sverre Nordbø.

Les mer:De nye helsprø TV-trendene

Konseptet har vært en hit i USA i løpet av høsten, der alt fra muskelbunter, husmødre, direktører, kortvokste, skjønnhetsdronninger, overvektige og syltynne, unge og gamle kjemper om ære og penger i verdens morsomste og villeste hinderløype.

Les mer:Glem Idol - dette er hot nå

TVNorge søker nå etter 80 deltakere som ønsker å delta i galskapen i en vill hinderløype i Buenos Aires, Argentina. De eneste kravene som stilles er at du må være mellom 18 og 60 år og kunne svømme.

Se amerikansk «Wipeout» her
(saken fortsetter nedenfor)

HTML EMBED

Programleder i Argentina er Synnøve Skarbø.

- Jeg gleder meg i hjel til å dra! Etter å ha sett den amerikanske versjonen er jeg helt frelst. Dette er den mest sinnssyke hinderløypa jeg har sett noensinne. Hysterisk morsom underholdning! Og det beste av alt er at hvem som helst kan delta, du trenger ikke være verken sporty eller veltrent for å kunne vinne. Det eneste du trenger er guts! sier hun i en pressemelding

Kjemper mot svensker og dansker
«Wipeout» produseres i samarbeid med Kanal 5 i Sverige og Kanal 5 i Danmark. I hvert program skal 24 deltakere – åtte fra hvert land – kjempe om å nå finalen.

Hindringene på veien er både spektakulære, til tider våte og ikke minst potensielt smertefulle. Den beste deltakeren fra hvert land går direkte til «The Wipeout Zone» hvor de kjemper om 50.000 kroner.

Meld deg på her.

Også TV3 gjør seg i disse dager klar for sitt eget japanskinspirerte gameshow, som faktisk skal spilles inn i Tokyo.

Les mer: TV3 vil sende deg til Japan

TVNorge har også enda et japansk gameshow på lager, nemlig «Silent Library» som også er en skandinavisk samproduksjon. Den blir sendt etter jul.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.