Natt til lørdag vant en norsk mannlig student i 20-årene fra Hordaland hele 92,4 millioner kroner i nettspill - og det uten å satse én eneste krone.

- Studenten logget seg på hos Betsson.com 01.12 natt til lørdag, og fikk ti gratis runder på spillet Mega Fortune, forteller Paul Myklebust, sjef for Betsson i Norge, til Nettavisen.

Hordalendingens 10 første gratisrunder endte først med en gevinst på 46 kroner. Deretter satset han 4 kroner av disse gevinstpengene hver runde i ytterligere 10 runder. Etter 20 runder hadde gevinsten økt til 69 kroner. På den 21.-runden kom millionsjokket: 92.392.700 kroner.

Gevinsten er den største noensinne i Norge, og den største nettspillgvinsten i verden.

Hva ville du brukt 92,4 millioner kroner på?
Diskuter i kommentarfeltet!

- Svetter og skjelver
- Mannen trodde ikke selv på gevinsten i starten. Han var rimelig sjokkert, men slik vil jo alle som har vunnet så mye penger reagert. Det er helt hinsides mye penger, sier Mikael Mellqvist, PR-manager hos Betsson, til Nettavisen.

Den forrige norske spillgevinstrekorden var på 46,5 millioner kroner, i Viking Lotto i 2010.

- Det er helt utrolig. Jeg kunne ikke tro det og måtte ringe broren min samt noen kamerater. Det har ikke gått helt opp for meg ennå. Jeg sovnet ikke før 06.00 på grunn av sjokket, og var oppe igjen 07.00. Det er umulig å sove, og akkurat nå svetter jeg og skjelver jeg, sier rekordvinneren til Betsson.com.

- Nordmenn har vinnertekke
- Vi synes det er ekstremt hyggelig at en nordmann vant denne jackpoten. Nå har vi hatt to tidligere vinnere av lignende type jackpot, men ikke så store. Men det ser ut til at nordmenn har tekke på å vinne disse store summene, ler Betsson-sjef Paul Myklebust, og forteller at nordmenn nå har vunnet de to største jackpotene i spillselskapets historie.

Myklebust sier studenten nå vil få tilbud om økonomisk rådgivning etter å ha vunnet den rekordstore gevinsten. Dette vil han også benytte seg av, ifølge studenten selv.

Betsson har kunder i alle land i Europa, samt kunder i Asia og Sør-Amerika. Tusenvis av nye spillere har kommet til hver eneste dag for å kjempe om den enorme gevinsten.

Natt til lørdag satte altså en norsk student verdensrekord i nettspill.