(Spillmagasinet): Flerspillerrollespillet «Age of Conan» er det største norske spillprosjektet noensinne og et av 2007s mest etterlengtede spill. De som har sett spillet har stort sett bare hatt gode ting å si om det, og Microsoft har brukt «Conan» til å vise frem enkelte av funksjonene i Windows Vista.

Noe av det som gjør «Age of Conan» så etterlengtet er at det byr på en fabelaktig grafikk, en ny måte å slåss på, og en rekke spennende funksjoner i selve spillet.

LES MER:Vi sloss med Conan

I dag sendte Funcom ut en pressemelding hvor de forteller at spillet ikke kommer før 25. mars 2008, en utsettelse på nesten fem måneder. Den norske spillutvikleren sier at de bestemte seg for å gjøre dette etter å ha analysert tilbakemeldingene fra den pågående betatesten.

- Vi gjør dette for spillernes beste og for å kunne levere et toppspill. I dagens marked er det det eneste som er godt nok, sier Funcom-sjefen Trond Arne Aas.

Gaute Godager, spillets produsent, mener at den ekstra utviklingstiden gjør så de kan levere en enda bedre spillopplevelse.

«Age of Conan» er både på vei til PC og Xbox 360.

Les flere spillsaker på våre spillsider.