RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norsk tap

Sist oppdatert:
Det norske G17-landslaget tapte mot Nederland.

Det norske G17-landslaget ble et nummer for små og tapte 0-2 mot Nederland i torsdagens kamp på La Manga, skriver fotball.no.

Håvard Nielsen spilte hele kampen for Norge, mens Chuma Anene ble byttet ut etter 41 minutter.

- Vi ble hengende etter i omtrent alle spillets faser og ga Nederland for mye rom og dermed god tid med ballen, sier Eggen til fotball.no.

Rustent

Nederland tok ledelsen etter 26 minutter. Et godt kombinasjonsspill ble avsluttet med en sikker avslutning av Adam Maher. Ledelsen ble doblet ti minutter senere da Norges keeper Kristian Bjerke måtte gi retur på et langskudd.

- Spillerne så litt ubekvemme ut i kampdimensjonen og det var tydelig at det var en stund siden de har spilt kamp sist. De var rustne i ballbehandlingen og forflytningsfasen, forteller Eggen.

Danmark neste

Kampen var allikevel ikke helt mørk.

- Vi kom oss litt i andreomgang og fikk mer orden på forsvarsspillet. Kampen jevnet seg litt mer ut og det får vi ta med som et pluss, sier treneren.

Lørdag er det ny kamp for Håvard Nielsen og Chuma Anene. Da står Danmark på motsatt banehalvdel.

- Alle i troppen skal få prøve seg, så det kan nok bli endringer på laget i forhold til i dag. Kevin Dure har reist hjem på grunn av en strekk i hofta, mens vi får Etzaz Hussain med oss igjen. Han vil gi oss ytterligere offensive kvaliteter. Vi skal slikke sårene litt i morgen, så er vi klare igjen til kamp på lørdag, avslutter Eggen.

Kampfakta:

Norge - Nederland 0-2 (0-2)

Sted: La Manga

Tilskuere: 200

Dommer: Patrick Ittrich, Tyskland

Gule kort: Ingen

Mål: 0-1 Adam Maher (26.min), 0-2 Jurgen Locadia (36.min)

Norge (4-3-3): Kristan Bjerke - Magnar Ødegaard, Emil Jonassen, Kim Skogsrud (Fredrik Jensen 70.min), Christoffer Aasbakk - Fredrik Midtsjø (Erlend Robertsen 62.min), Sverre Økland (Kristoffer Møvik 54.min), Jonas Svensson (Emil Sildnes 60.min) - Håvard Nielsen, Chuma Anene (Fredrik Heggeland 41.min), Valon Berisha.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere