Gå til sidens hovedinnhold

Norske Idas iPhone-bilde vekker oppsikt i England

- Det ser ut som alle er interesserte, sier hun.

Ida Husøy (20) fra Drammen studerer journalistikk i Liverpool, og denne uken tok den norske jenta et bilde som skulle vise seg å bli svært så populært.

Med sin iPhone 4S snappet hun et bilde fra soverommet i Liverpools høyeste bygning, West Tower, og la det ut på Twitter og Instagram.

Bildet gikk sin seiersgang i sosiale medier, der det ifølge Drammens Tidende var mer omtalt enn fotballagene Everton og Liverpool.

– Jeg tok bildet cirka klokken halv ett på dagen, før jeg skulle ut og dekke teatershowet litt senere, og la det ut på Instagram. I løpet av kort tid hadde jeg fått 150 likes. Vanligvis har jeg cirka 50 når jeg legger ut bilder, så det var tydeligvis mange som likte det, sier Husøy til dt.no.

Bildet er kun redigert via et filter på Instagram, forteller Husøy til Nettavisen.

- Hvorfor tror du det har blitt så populært?

- Det har nok blitt mye blest rundt bildet fordi folk er fascinert over hvor mystisk Liverpool kan se ut. Jeg tror folk ble litt overrasket da de så bildet og jeg har fått mange tilbakemeldinger på at dette er det beste bildet de noen gang har sett av byen, sier Husøy til Nettavisen.

I skrivende stund er bildet delt over 1140 ganger på facebookgruppen «Living in Liverpool», samtidig som lokalavisen Liverpool Echo viet det oppmerksomhet torsdag.

- Bildet ble en kjempehit på sosiale medier i går og i dag, og nå ser det ut som alle er interessert, sier hun.

- Det er veldig hyggelig med så ufattelig mye flott respons jeg har fått på bildet. Jeg setter stor pris på hver eneste kommentar på Facebook, Twitter og Instagram. Dessverre får jeg ikke svart på alt, avslutter Husøy.

LES FLERE SAKER:

Kommentarer til denne saken