*Nettavisen* Nyheter.

Norske Kristine i sexy kampanje

Internasjonale medier omtaler bildene av den norske hinderløperen som supersexy.

10.04.08 16:23

(SIDE2): Den norske hinderløperen, Kristine Eikrem Engeset (19), blir Pumas ansikt utad når hun nå fronter en internasjonal reklamekampanje for sportsgiganten.

- Kristine ble internasjonalt oppdaget under VM i Osaka, sier Karl Henrik Felde, Pumas norske utøverkontakt, til Side2.

Se bildene nederst i saken

Engesets norske utseende var en av grunnene til at hun ble valgt til kampanjen.

- Hun har noe veldig nordisk over seg, med fregner og blondt hår. Det står i fin kontrakst til Osain Bolt fra Jamaica, som også er med i kampanjen. Det er jo et poeng at hun også er en av verdens beste juniorer, men det var utseendet de likte og derfor hun ble valgt, forklarer Felde.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Kontraster
Bildene av sunnmørsjenta er allerede å finne på en rekke internasjonale nettsider, og Engeset har uttalt at hun synes det er veldig spesielt å få være med på dette.

- Puma ser på meg som et eksotisk innslag sammen med Usain Bolt, som er høy og mørk. Jeg og han skal som de to eneste profileres sammen i hele verden i den største reklamekampanjen for Puma før OL i Bejing, sier Eikrem Engeset ifølge Dagbladet.

Tatovering
Puma er ikke noe ukjent begrep for Engeset. Hun har lenge hatt kontrakt med sportsmerket, og på venstre skulder har hun tatovert en Puma. Denne er også avbildet i reklamekampanjen. Om tatoveringen var en faktor i hvorfor hun fikk tilbud om reklamejobben, er usikkert.

- Det vet jeg ikke, men hun var jo allerede under kontrakt med Puma. Hun har selv uttalt at hun først og fremst liker logoen, men det er jo noe råskap over en pumakatt og det kan jo være det som gjorde at hun ble lagt merke til, sier Felde.

Kan denne kampanjen føre til at hun får flere jobber?

- Absolutt. Hun har allerede gjort mye i regi av oss, blant annet under London Fashion Week. Hun synes det er moro, avslutter Felde.

Oppdaget
Også internasjonale media har fått øyene opp for sunnmørsjenta. Magasinet AskMen har lagt bilder av henne under kjendisprofilene og omtaler hennes som en svært sexy jente med en «girl next door»-look.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Annonsebilag