RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norske Skog prøver salg på ny

Sist oppdatert:
Norske Skog vil igjen forsøke å få solgt sine skogseiendommer i Nord-Trøndelag. Potesielle kjøpere er de samme som forrige gang
Norske Skog har ikke noe prioritert mål om å eie skog og ønsker å fokusere på kjerneområdet som er produksjon av trykkpapir.

Sist gang Norske Skog forsøkte å selge sine skogseiendommer i Nord-Trøndelag, i 2001, var avstanden mellom kjøper og selger for stor.

- Vi prøver nå på nytt for å se om det er mulig å få til noen avtale. I første omgang ønsker vi å sjekke interessen og prøve å få i gang prosessen, så får vi etter hvert se hvor vi havner, sier informasjonssjef i Norske Skog Petter Haugan til Namdalsavisa.

Potensielle kjøpere av skogseiendommene er Skogeierforeninga Nord og Statskog. Begge er interessert, men ikke for enhver pris.

– Kravet var nok veldig urealistisk sist. Jeg håper derfor det er mer realistisk nå, sier adm. Direktør Asbjørn Mathisen i Statskog til Namdalsavisa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere