Nortel bedre enn ventet

Det kanadiske teleselskapet Nortel og toppsjefen Frank Dunn (bildet), som er kunde av Eltek, leverte et mindre underskudd enn ventet i siste kvartal

19.05.08 01:16

Nortel Networks sendte ut resultater etter børsslutt torsdag. Selskapet fikk et mindre underskudd enn ventet i fjerde kvartal, og salgsutviklingen til selskapet er i overkant av forventningene.



Nortel fikk et netto underskudd på 248 millioner dollar, eller 6 cents pr. aksje. Dette er langt bedre enn minus 1,83 milliarder dollar, eller 57 cents pr. aksje, i samme kvartal i fjor. Nortel har nå levert 12 kvartaler på rad med tap.



Ekskludert engangsposter fikk Nortel et underskudd på bare 62 millioner dollar, eller 1 cent pr. aksje. Analytikerne ventet et underskudd på 6 cents pr. aksje.



Omsetningen falt til 2,52 milliarder dollar fra 3,46 milliarder dollar i samme periode i fjor, men var altså opp 7 prosent fra tredje kvartal.



- Jeg er ekstremt fornøyd med den forbedringen vi har klart, og som vises i vårt fjerdekvartalsresultat, sier toppsjef Frank Dunn, ifølge Marketwatch.



Bedringen i salget fordelte seg omtrent likt på selskapets forskjellige regioner.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.