RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norwegian beskylder fagforeningene for propaganda

Oslo (NTB): Norwegian hevder kabinansatte i Thailand og USA tjener det samme, og mener selskapet dermed er konkurransedyktig med lokale vilkår.

Norwegians planer om å fly irske fly med asiatisk personell til og fra USA har skapt storm i det amerikanske flymiljøet.

Kabinansatte i Norwegian vil tjene 50 prosent under snittet i amerikanske flyselskaper dersom det norske selskapet får myndighetenes godkjennelse til å bruke amerikanske flyplasser, hevdet Ed Wytkind, lederen for transport- og handelsarbeiderforbundet i USA denne uka.

Norwegian hevder at dette ikke er riktig og mener Norwegian blir forsøkt hindret innpass i USA fordi de er et lavprisselskap, skriver Dagens Næringsliv.

- Foreningenes omtale av Norwegian og våre lønninger er propaganda i velkjent stil og stemmer ikke, sier kommunikasjonsdirektør Anne-Sissel Skånvik i Norwegian.

Skånvik viser til lønnsoversikten for ansatte på langdistanserutene og mener den viser at Norwegian vil betale samme lønn som konkurrentene også i USA. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere