RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norwegian dumper prisene

Sist oppdatert:
Priskrigen i luften fortsetter. Norwegian vil nå selge innenriksbilletter til 148 kroner, og lover at minst 148 seter til flere destinasjoner vil være så billige hver dag
Retter at det ikke er 148 seter pr. fly, men pr. dag.

Norwegian starter mandag med tilbud på 148 kroner på en rekke innlandsruter, ifølge en melding fra selskapet.

Hver dag i januar og februar vil flyselskapet fylle minst 148 seter med denne typen billetter, til ulike destinasjoner i Norge.

- Dette er fornuftig bruk av kapasiteten, sier Carl Størmer, markedsdirektør i Norwegian.

- I Norwegian ønsker vi heller å fylle et ledig sete ved å gi bort reisen enn å fly med tomme seter. Vi vet at folk som reiser med oss, gjerne vil reise med oss igjen, og da er en nesten-gratis billett en god investering, sier han.

Norwegian hevder at mange ekstremt billige tilbud består av bare en håndfull seter, og mener dette er å villede kundene.

- Vi er som det eneste lavprisselskapet nå i dialog med Forbrukerombudet, nettopp for å komme denne typen markedsføring til livs, sier Størmer.

Hver dag vil det være mulig å gå inn på Norwegians nettsider for å se hvor mange 148-kronersbilletter som er igjen på de forskjellige strekningene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere