Gå til sidens hovedinnhold

Norwegian-fly igjen på bakken

Norwegians avganger fra New York og Bangkok søndag ble nok en gang rammet av tekniske problemer og forsinkelser.

Flygingen fra New York søndag skulle egentlig gå med et Dreamliner-fly, men flyet ble stående på bakken på grunn av teknisk vedlikehold.

- For å sikre at våre passasjerer skulle komme seg både fra New York til Oslo og fra Oslo til New York søndag, valgte vi å leie inn et erstatningsfly, sier kommunikasjonskonsulent Daniel Kirchhoff i Norwegian til NTB.

- Det blir en times senere avgangstid fra Oslo til New York søndag kveld, mens avgangstid fra New York mot Oslo søndag kveld blir som planlagt, sier han.

Et døgn forsinket
En Dreamliner-avgang fra Bangkok ble forsinket søndag. Årsaken var at flyet som skulle frakte passasjerene ut fra Thailand, traff en fugl under innflygingen.

Et erstatningsfly er satt inn, og passasjerene vil bli fløyet ut fra Bangkok midt på dagen mandag lokal tid.

- Vi har besluttet å lease inn et annet fly for å gi passasjerene en sikkerhet for når de kan komme seg hjem. Passasjerene er nå innlosjert på hotell eller er på vei dit, og de får forpleining, sier han.

Kjos møter Boeing
Den siste tiden har flere hundre Norwegian-passasjerer fått forsinket hjemreise fra New York og Bangkok på grunn av problemer med selskapets nye flaggskip, nemlig Boeings Dreamliner.

Norwegian-sjef Bjørn Kjos varslet i VG søndag at han skal møte Boeing-ledelsen neste uke for å diskutere problemene. Kirchhoff sier til NTB at han ikke har informasjon om når dette møtet skal finne sted. (©NTB)

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen

Kommentarer til denne saken