RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norwegian gratulerte med fast jobb - ombestemte seg

Oslo (NTB): Flyselskapet Norwegian sendte eposter med beskjed om at lærlinger og vikarer hadde fått fast jobb. Senere kom meldingen om at de fikk midlertidige ansettelser. Norwegian beklager saken.

VG har snakket med flere som mener de ble tilbudt fast jobb og takket ja til dette. Ingen av dem ønsker å stå fram med navn, av frykt for hva det kan ha å si for framtida deres i Norwegian.

Til én av personene skriver en leder i flyselskapet følgende: «Hei! Først og fremst gratulerer med fast jobb i Norwegian!». Videre får vedkommende praktiske opplysninger om hvor uniformen skal hentes.

Kommunikasjonsrådgiver Astrid Mannion i Norwegian skriver i en epost til VG at selskapet beklager det som skjedde, og at det skyldes at meldingene gikk ut for tidlig, før ting var endelig avklart internt.

- Det ble ikke inngått avtale/kontrakt om fastansettelse, men beklageligvis ble enkelte ansatte forespeilet fast ansettelse per telefon/epost. Dette var feil, og da de endelige kontraktene ble sendt ut, fikk de et tilbud om midlertidig ansettelse med årsak og forklaring, skriver Mannion.

Ifølge Norwegian er tallet på personer som har fått kontrabeskjed rundt 50, mens fagforeningen Parat sier det dreier seg om mer enn 80. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere