RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norwegian lander på børsen

Sist oppdatert:
Flyselskapet Norwegian Air Shuttle ønsker å være notert på Oslo Børs innen tre måneder
Det sier administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian Air Shuttle (NAS) til Dagens Næringsliv tirsdag. Målet er å være notert innen utgangen av februar neste år.

– I øyeblikket har vi meglerhusene Enskilda Securities og Sundal & Collier inne for å se på alle verdiene i selskapet og for å vurdere hvor mye penger vi bør hente inn i den emisjonen vi skal gjennomføre i forbindelse med en børsintroduksjon. Målet er å være notert på Oslo Børs innen tre måneder fra i dag, sier adm. direktør Bjørn Kjos i Norwegian Air Shuttle (NAS) til DN.

Kjos sikter mot en emisjon på inntil 200 millioner kroner før børsnoteringen. Det er allerede innkalt til ekstraordinær generalforsamling 24. november, hvor styret vil be om en emisjonsfullmakt.

– Prisingen av selskapet er helt åpen. Det er viktig å se at aksjen «går» etter børsintroduksjonen også. NAS bør være et offentlig eid selskap hvor det blir en tilstrekkelig stor spredning på aksjene, sier Kjos som eier 30 prosent av aksjene direkte og kontrollerer ytterligere 14 prosent indirekte.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere