Norwegian mistet rullestolene deres

Foto: (Harald Fjelddalen, Nettavisen)

- Vi trodde ikke at rullestoler var så viktige, skal ha vært Norwegians respons.

19.02.12 16:03

Det er det svenske rullestollandslaget i rugby som har opplevd dette marerittet. De er på Tenerife for å trene foran Paralympics i september.

Mangler ni rullestoler

- Stemningen er litt lav, sier landslagsspilleren Stefan Jansson til Expressen.

På vei til Tenerife på torsdag mellomlandet landslaget i København. Problemet var at ni rullestoler aldri ble med videre.

- Vi har ni stykker som er uten. Stemningen er litt lav og det er vanskelig å fokusere på det vi egentlig skal gjøre, sier Jansson.

Norwegian kommer med ulike beskjeder hele tiden. På torsdag sa de at de skulle komme innen søndag og de har endret dato for ankomst hele tiden.

Rullestoler på vei

- Kontakten har ikke vært den beste med Norwegian, sier Jansson til Expressen .

- Det virker som de ikke bryr seg. Da en pårørende ringte fikk jeg høre de svarte. «Vi trodde ikke at rullestoler var så viktige», sier Jansson

- Om noen har svart det, så er det veldig merkelig. Når en person har rullestol, er det åpenbart at det er helt nødvendig, sier informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian til Expressen.

Heldigvis er det muligheter for å leie rullestoler i nærheten av hotellet.

Norwegian både bekrefter og beklager hendelsen. De har forsøkt å sende rullestolene med et annet fly, men det har ikke vært plass. Nå lover de at alle rullestolene skal komme fram søndag.

- Rullestolene skal komme med et fly som lander på Tenerife klokka 10.50, og så venter en bil som skal ta dem til rugbylandslaget, sier Sandaker-Nielsen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.