- Fått melding om hissig og truende mann i terminalbygget. Politipatrulje på vei, meldte politiet i Øst på Twitter.
Krangelen som oppsto skyldtes at passasjeren hadde for tung håndbagasje.
- Flyselskapet vurderer å anmelde personen i ettertid, skriver politiet.
De siste ukene har det vært mange saker i mediene hvor passasjerer har klaget på bagasjereglene til spesielt Norwegian. Flere har blitt stoppet på grunn av overvekt av håndbagasjen.

Bente fikk 1500 kroner i gebyr ved gaten: - Vi ble behandlet som kriminelle
Ble nektet å være med
Nå har det igjen oppstått krangel på grunn av nettopp dette.
- Det var en person som ble nektet å være med et Norwegian-fly på grunn av at han hadde for mye håndbagasje, forteller operasjonsleder Gisle Sveen ved politiet i Øst til Nettavisen.
Personen er en 39 år gammel tysk statsborger, og episoden utspant seg på gate D4 på Gardermoen. Politiet fikk meldingen klokken 12.06, og rykket ut med en patrulje.
- Vi ble oppringt fordi de trengte bistand. Gjennom telefonen kunne vi høre roping og at det var svært amper stemning, forteller operasjonslederen.
Mannen skal ha vært helt oppe i fjeset på de ansatte på stedet, og hadde også gått bak skranken ved gaten og var veldig amper.
- Flyselskapet bistår mannen i å skaffe ny flybillett, har vi fått opplyst, sier Sveen.
Dette kjenner imidlertid ikke kommunikasjonsrådgiver Tonje Næss i Norwegian til.
Vil ikke kommentere saken
Næss vil heller ikke overfor Nettavisen fortelle hva som skjedde søndag formiddag.
- Det stemmer at politiet ble tilkalt til en gate på Gardermoen i dag på grunn av en passasjer som opptrådte aggressivt. Politiet løste situasjonen, ombordstigningen ble fullført og flyet fortsatte udramatisk videre til sin destinasjon. Dette er nå en politisak, skriver hun i en SMS til Nettavisen.
Hvor mye over vektgrensen håndbagasjen til passasjeren var, har ikke operasjonslederen i politiet kjennskap til. Dette er heller ikke noe Næss vil kommentere, og hun vil ikke utdype hvordan krangelen oppsto.
Næss bekrefter imidlertid at episoden kan bli politianmeldt.
- Det vurderes, sier hun på telefon til Nettavisen.

Norwegian snur: her er de nye bagasjereglene
Helomvending etter kundestorm
All klagingen fra Norwegian-passasjerer de siste ukene har ført til endringer i reglene til flyselskapet, skrev Nettavisen fredag.
Om hvorvidt den tyske passasjeren hadde overvekt av håndbagasje som faller innenfor eller utenfor de nye reglene, er ikke kjent.
Det er særlig ileggingen av et gebyr på 750 kroner ved ombordstigning og en steil praktisering av reglene mange kunder har reagert på.
I en epost til Nettavisen fredag ettermiddag skrev Norwegians kommunikasjonsrådgiver Tonje Næss:
- Oppførselen vi har fått tilbakemeldinger om den siste tiden er ikke akseptabel, og vi har nå gjennomgått praksisen.
Derfor kommer de nå endringer:
- Grunnen til at vi håndhever håndbagasjereglene er at vi vil gi våre passasjerer en så god og smidig reiseopplevelse som mulig. For å sikre at flyene skal gå på tid er det derfor viktig at alle følger disse reglene, skriver Næss i eposten.

Da Norwegian krevde 750 kroner for håndbagasje, kjøpte Sigmund ny billett - hos SAS
De viktigste endringene
I kritikken mot flyselskapet har kunder fortalt at de ikke har fått lov til å sette igjen vannflasker og har måttet inkludere taxfree-poser og mat kjøpt på flyplassen i totalvekten. Dette blir det nå en slutt på.
Her er de viktigste endringene:
- Verken yttertøy eller en normal taxfree pose skal telle med i den totale mengden håndbagasje man har lov til å ha med seg om bord.
- Med hensyn til vannflasker eller andre ting skal det selvsagt være mulig å ta det ut av bagasjen sin og etterlate det på flyplassen dersom man ønsker det.
- Ompakking mellom passasjerer som reiser sammen må gjøres i god tid før ombordstigning, slik at man ikke bidrar til å forsinke flyet.
Ellers er det de samme mål- og vektrestriksjonene som før som gjelder. Gebyret på 750 kroner for overvekt blir det ikke en endring på med det aller første, opplyser Næss:
- Når det kommer til eventuelle endringer i beløpets størrelse så er det noe vi ser på og må komme tilbake til, sier Næss.