RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norwegian-passasjerer blir i New York over nyttår

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Oslo (NTB): De 276 Norwegian-passasjerene som er strandet i New York, kommer seg ikke av gårde før kalenderen viser 2014. Selskapet må leie inn fly for å få passasjerene hjem.

Flygningen fra New York ble først utsatt til klokken 9.30 lokal tid tirsdag, men heller ikke den fristen klarte selskapet å holde. Dermed blir det enda en natt i New York for passasjerene og alt håp om å rekke nyttårsfeiringen hjemme er ute.

- Vi har ikke klart å finne noen løsning på problemene med flyet, så vi har leid inn et annet fly for å få passasjerene hjem, forteller pressetalsmann Daniel Pilpel Kirchhoff i Norwegian til NTB.

Den nye avgangstiden fra New York er klokken 8.30 onsdag morgen lokal tid. Da viser kalenderen allerede 1. januar og et nytt år, og først onsdag kveld kommer flyet til Oslo.

- Vi beklager igjen denne situasjonen, og jeg forstår at folk kan bli frustrert. Den avgangstiden vi nå har satt, er den tidligste vi kan får til, blant annet fordi crewet på det innleide flyet må ha sin pålagte hviletid før de kan sette kursen mot Oslo, forklarer Kirchhoff.

Passasjerene blir innlosjert på hotell en ekstra natt før hjemreisen. På spørsmål om selskapet vil spandere litt ekstra god mat og drikke på årets siste dag, svarer Kirchhoff: (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere