RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norwegian-problemer i New York

Sist oppdatert:
Oslo (NTB): Norwegians Dreamliner flight DY7002 med 276 passasjerer står i New York med bremseproblemer. Flyet, som skal til Gardermoen, er mange timer forsinket.

Flyet skulle ifølge Aftenposten landet på Gardermoen tidlig mandag. Det skal være tekniske problemer med bremsesystemene som er årsaken til at Dreamlineren er blitt stående på den internasjonale John F. Kennedy-flyplassen i New York.

Norwegian beklager situasjonen på det sterkeste, ifølge pressetalsmann Daniel Kirchhoff, som også beklager manglende oppdateringer på selskapets hjemmesider.

De berørte passasjerene får direkte beskjed om siste status via SMS, ifølge Kirchhoff. Han sier til NTB at Norwegian håper flyet kan ta av klokken 3.30 natt til tirsdag norsk tid.

Det er norske og svenske passasjerer som nå venter på å få komme hjem. Svenske Aftonbladet skriver at passasjerene ikke er fornøyd med informasjonen de mottar.

- Vi vet ingenting, det er dårlig informasjon, sier svenske Liza til avisen, som også har snakket med Julia som har måttet sove i lobbyen på et hotell i byen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere