Gå til sidens hovedinnhold

Norwegians første Dreamliner trolig forsinket

Oslo (NTB): Boeing har varslet en mulig forsinkelse på Norwegians første Dreamliner, opplyser Norwegian

Norwegians første 787 Dreamliner skulle etter planen leveres i slutten av april. Også den neste leveransen i juni kan bli berørt, opplyser selskapet.

Det betyr Norwegian må skaffe erstatningsfly til rutene mellom New York og Bangkok når flygingene starter opp i månedsskiftet mai/juni.

Boeing har ikke gitt noen ny leveransedato eller skriftlig bekreftelse på en eventuell forsinkelse.

For å være på den sikre siden vil Norwegian likevel inngå avtale om innleie av langdistansefly for en periode på inntil tre måneder. Passasjerer som har bestilt billetter, vil få mer detaljert informasjon om flygingene så snart dette er avklart.

- Jeg har stor forståelse for at kundene våre som har sett fram til å fly Dreamlineren de første ukene er skuffet over denne nye beskjeden. En eventuell forsinkelse er utenfor vår kontroll, og overfor alle våre passasjerer må vi sterkt beklage at Dreamlineren kanskje ikke er klar til oppstart. Vi skal imidlertid fly våre passasjerer direkte til og fra New York og Bangkok til tross for dette, og ellers gjøre det vi kan for at de skal få en god reise. Vi vil også gi kundene mulighet til å flytte reisen sin kostnadsfritt fram i tid, sier administrerende direktør Bjørn Kjos. (©NTB)

Reklame

I dag: Knalltilbud på populære turbukser