(Spill): Spillmagasinets moderatorer Paradox og Crouser har siden begynnelsen av mai holdt en brukeranmelderkonkurranse i forumet. Etter en enorm deltagelse er vinnerne nå kåret.

SJEKK OGSÅ:

Standarden på bidragene har vært høy og Crouser og jeg har hatt mye å lese på de siste to ukene. Man kan vel si at damen i huset ikke har vært spesielt fornøyd med å ofre kveldskosen fordi jeg skulle sitte og se gjennom anmeldelser. Jeg er overrasket over den høye deltagelsen, og det gleder meg å se at konkurransen har økt aktiviteten i forumet. Det har vært noen givende uker, og jeg håper på å kunne gjenta dette en gang senere.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Enkelte anmeldelser var morsomme, noen var heller kjedelige, noen var lange, andre korte, noen var såkalt «standard» og noen var veldig unike. Men det er en ting de har til felles. De er alle skrevet av dere brukerne. Gi dere selv en stor klapp, for dere har noe å være stolt av.

Vinneren av andreplassen, og tre måneder med Xbox Live Gold er ingen ringere enn Heretic . Han skrev anmeldelsen av spillet «Conker: Live and Reloaded». Anmeldelsen hans var noe uvanlig i forhold til andre anmeldelser - både seriøs og humoristisk på samme tid. Jeg har aldri i mitt liv prøvd «Conker» før for tre dager siden. Jeg prøvde spillet ene og alene for å se om jeg virkelig var enig i alt han sa, og jeg er stolt over å si: Ja, det er jeg!

Heretic leker seg med ordene og har skapt en underholdende anmeldelse av et gammelt spill. Det er helt klart at han mestrer språket sitt og vet det selv. Nostalgien var til å ta og føle på. Det er ingen hemmelighet at å anmelde spill som var litt eldre var et pluss fra min side, som også dro opp. Han gjør det helt klart hva slags spill det er, og gir det den fortjente anmeldelsen. Heretic, du kan nå skryte på deg at du har fått meg og to kamerater fra Ubisoft i tillegg til dama mi hektet på rølpespillet «Conker: Live and reloaded».

Nå går vi uten noen særlig dikkedarer over til annonseringen av førsteplassen, somgår til NowayErik . Førsteplassen ligger på proffnivå og fortjener plassen sin. NowayEriks anmeldelser av «Shadow of the Colossus» og «Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts» var en helt klar vinner med godt språk, gode begrunnelser og god lesbarhet. Jeg må innrømme jeg har lest den anmeldelsen 10-15 ganger nå og det slår meg hvor fint han går i dybden, uten å gå for langt. Bildene florerte rundt i hodet mitt mens han beskrev. Det skal da sies at bildene ble skapt av ord, og ikke bildene i anmeldelsen, da han hadde vett nok til å ikke overøse anmeldelsen med dem. Han har oppfattet det at bilder skal brukes som suplement til anmeldelsen, ikke fyllstoff. Gratulerer med et nytt ratt og et spill.

Gratulerer til vinnerne, og takk for alle bidragene!

På forsiden av Spillmagasinet finner du flere saker om spill.