RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nær 50 hodeløse lik dumpet på motorvei i Mexico

Sist oppdatert:
Monterrey (NTB-Reuters-DPA): Lemlestede lik av 49 mennesker ble søndag morgen funnet i nærheten av Monterrey nord i Mexico - dumpet i søppelsekker på motorveien.

Likene på veien i distriktet Cadereyta Jiménez i delstaten Nuevo Leon er det siste i rekken av flere groteske likfunn i Mexico de siste par månedene, de fleste av dem nord i landet. Mexico har i seks år kjempet en blodig krig mot narkotikabander. For tredje gang på ni dager finner mexicansk politi dumpede ofre for massedrap.

Delstatsmyndighetene bekrefter at totalt 49 ofre - seks kvinner og 43 menn - ble funnet. Det vil ta tid å finne ut hvem de var.

Han utelukker at det dreier seg om angrep på sivile, og hevder de drepte mest sannsynlig er medlemmer av kriminelle bander. Noen av likene ble funnet i plastposer, mens andre var kastet på bakken. Mange var nakne. De fleste av dem ble trolig drept i løpet av de siste 48 timene før de ble funnet, ifølge Domene. Myndighetene håper at noen av ofrene kan bli identifisert ved hjelp av tatoveringer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere