RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

NRK med MMS på TV

Sist oppdatert:
NRK går ett skritt videre med chatte-TV. Nå lar de brukere med MMS-telefon sende inn bilder av seg selv, som blir vist på skjermen.

Alt brukeren trenger å gjøre er å ta et bilde med sin kameratelefon og sende det som MMS til nummer 2008, med ordet "svisj" i i meldingen eller i tittel. Bildet blir så godkjent av en redaktør og noen sekunder senere kommer bildet på skjermen.

NRK startet med MMS-chaten under Svisj-sendingen natt til lørdag.

- MMS gjør for TV hva telefonen har gjort for radio. Via kameratelefon kan publikum nå se seg selv i programkonsepter på NRK2, sier Gunnar Garfors, prosjektleder for mobile tjenester i NRKs utviklingsavdeling.

Garfors ser på dette som en videreutvikling i forhold til å bare kunne tekst (SMS), og håper at dette vil åpne for en mer spennende dialog mellom TV seerne.

- Takket vere et egetutviklet MMS-verktøy er vi den eneste mediaaktøren som leverer MMSer spesialtiplasset alle telefoner på markedet, hevder Garfors.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere