NRK overfører Elvis-stunt

Kanskje liker du ikke helt at noen radbrekker helten over alle helter, men på tirsdag begynner et Guinness' rekordforsøk som kan ta pusten fra noen og enhver.

20.06.08 11:05

Kjell Henning Bjørnestad fra Lyngdal i Vest-Agder er fullstendig hekta på Elvis. Han ikke bare synger som sitt store idol, men ser ut som Elvis og prøver i det hele tatt å leve et Elvis-liv.

Han kaller seg Kjell Elvis og har vært kjent siden NRK sendte et dokumentarprogram i 1997. For to år siden vant han en nordisk konkurranse om den beste kongeimitatoren og prøvde samme år å etablere en Elvis-festival i Kristiansand som floppet helt, og Bjørnestad tapte én million kroner på.

Nå skal han forsøke å gjøre et Guinness-rekordforsøk som skal gå direkte på NRK.no.

I 30 timer i strekk skal Kjell Elvis synge den ene Elvis-slageren etter den andre på utestedet "La Mer" i hjembygda Vanse. Den britiske Elvis-imitatoren, Gary Jay, har den nåværende rekorden med 25 timer, 33 minutter og 30 sekunder, skriver NRK.

Fra tirsdag klokka 15.00 kan du følge Kjell Elvis direkte nrk.no/musikk med lyd og bilde helt til han er ferdig klokka 21.00 dagen etterpå. Kjell Elvis har plukket ut 100 låter som han skal gjenta i intervaller på fire timer.

Her kan du se hvilke 100 låter Kjell Elvis skal synge

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.