RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

NRK overfører Elvis-stunt

Sist oppdatert:
Kanskje liker du ikke helt at noen radbrekker helten over alle helter, men på tirsdag begynner et Guinness' rekordforsøk som kan ta pusten fra noen og enhver.

Kjell Henning Bjørnestad fra Lyngdal i Vest-Agder er fullstendig hekta på Elvis. Han ikke bare synger som sitt store idol, men ser ut som Elvis og prøver i det hele tatt å leve et Elvis-liv.

Han kaller seg Kjell Elvis og har vært kjent siden NRK sendte et dokumentarprogram i 1997. For to år siden vant han en nordisk konkurranse om den beste kongeimitatoren og prøvde samme år å etablere en Elvis-festival i Kristiansand som floppet helt, og Bjørnestad tapte én million kroner på.

Nå skal han forsøke å gjøre et Guinness-rekordforsøk som skal gå direkte på NRK.no.

I 30 timer i strekk skal Kjell Elvis synge den ene Elvis-slageren etter den andre på utestedet "La Mer" i hjembygda Vanse. Den britiske Elvis-imitatoren, Gary Jay, har den nåværende rekorden med 25 timer, 33 minutter og 30 sekunder, skriver NRK.

Fra tirsdag klokka 15.00 kan du følge Kjell Elvis direkte nrk.no/musikk med lyd og bilde helt til han er ferdig klokka 21.00 dagen etterpå. Kjell Elvis har plukket ut 100 låter som han skal gjenta i intervaller på fire timer.

Her kan du se hvilke 100 låter Kjell Elvis skal synge

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere