*Nettavisen* Nyheter.

NRK: Politiet har funnet strips i huset til Anne-Elisabeth Hagen

 

Politiet bekrefter tirsdag interessante funn i huset på Lørenskog. Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra bolighuset sitt 31. oktober i fjor. Foto: NTB scanpix

Politiet: - Vi vurderer det som et mulig situasjonsspor.

24.09.19 11:35

Politiet undersøker om strips som er funnet i huset til savnede Anne-Elisabeth Hagen ble brukt under bortføringen, melder NRK.

Politiet bekrefter stripsfunnet i Lørenskog.

- Jeg kan også bekrefte at det på åstedet ble funnet personlige eiendeler til Anne-Elisabeth Hagen, sier politiinspektør Tommy Brøske i Øst politidistrikt til NRK.

– Vi vurderer det som et mulig situasjonsspor. Stripsen er funnet på det politiet karakteriserer som det sentrale åstedet. Vi har naturlig nok gjort en rekke undersøkelser. Vi har gjort undersøkelser om antatte utsalgssteder, og der vi er nå er det grunn til å tro at det kan være solgt fra kjeden Biltema, sier Brøske.

Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra bolighuset sitt på Lørenskog i Akershus 31. oktober i fjor.

– Vi har tidligere hatt to ulike hypoteser. Hypotesen om drap står fortsatt som vår hovedhypotese, men vi utelukker fortsatt ikke en bortføring med økonomisk motiv, og i så henseende kan jo denne stripsen være interessant for begge forholdene, sier Brøske videre til NRK.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag