RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nærmere 50 personer drept av bilbombe i Syria

Beirut (NTB-AFP): Minst 47 personer ble drept og over 150 såret i et bilbombeangrep utenfor en moské i en opprørerkontrollert by sør i Syria fredag, opplyser en opposisjonsvennlig eksilgruppe.

The Syrian Observatory for Human Rights (SOHR) hevder at 14 av de 47 drepte i Yadunda var opprørssoldater. Antallet døde antas å stige ettersom flere av de 150 overlevende er kritisk skadd.

I tillegg skal 18 regjeringsvennlige soldater ha blitt drept etter at opprørssoldater detonerte en bombe under et hotell nord i Syria.

I Genève var det fredag ingen tegn til framskritt i fredssamtalene for å få slutt på den tre år lange borgerkrigen som har drept mer enn 136.000 mennesker og tvunget millioner av mennesker til å flykte fra sine hjem.

- Vi beklager dypt at denne forhandlingsrunden ikke førte til noen framskritt, sa Syrias viseutenriksminister Faisal Muqdad etter et møte med FN-megler Lakhdar Brahimi. Muqdad sier Bashar al-Assads regime ønsker en politisk løsning, men mener motparten har «en annen agenda».

Mer enn 5.000 personer, mange av dem sivile, er blitt drept siden 22. januar, ifølge SOHR. (©NTB) (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere