RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ønsker du jobb? Bli med på laget!

Sist oppdatert:
VALLHALL (vif-fotball.no): Jobbsjansen og Vålerenga Fotball søker ungdommer mellom 17 og 24 år. De vil få en unik sjanse til å få arbeidstrening i Vålerenga Fotball, Hafslund, ICA, Hafslund Infratek, Smart 1 og Oslo Taxi. Vi søker etter engasjerte og positive personer med variasjon i etnisk opprinnelse.

Tilbudet. Vålerenga Fotball gir motiverte ungdommer en unik mulighet til å få en karriere hos våre samarbeidspartnere, samtidig som du kommer på innsiden av Oslos Stolthet!

Muligheten. I Vålerenga Fotball vil du jobbe med prosjektet Vålerenga mot rasisme, bidra hos Vålerenga Media og hjelpe Vålerenga Fritidsordning. I tillegg vil du få muligheten til å trene fotball og andre idretter 2 ganger i uken.

I Hafslund kan du få jobb som kunderådgiver, hos ICA kan du få en utdannelse som ferskvaremedarbeider, hos Hafslund Infratek kan du få opplæring som vekter, hos Smart 1 kan du få jobb som telefonselger og hos Oslo Taxi kan du bli kundekonsulent.

Sjansen. Etter arbeidstreningen på 5 måneder vil du ved god innsats kunne få fast jobb i Hafslund, ICA, Hafslund Infratek, Smart 1 og Oslo Taxi.

Hvem kan søke?:
Gutter og jenter 17-24 år
Uten arbeid eller skoleplass
Bosatt i Oslo og Akershus

Søk nå for nye utfordringer og mye moro!

Søknadsfrist: 5. september
Oppstart: 29. september

Send elektronisk søknad på www.vif-fotball.no

Har du spørsmål kan du sende e-post til jobbsjansen@vif.no eller sende SMS med kodeord Jobb til 2229

Prosjektet er et samarbeid med NAV Arbeid hvor det opprettes praksisplasser for de ungdommene som blir tatt inn. Praksisplass for ungdom lønnes med ca. 300 kroner pr dag. Det er en forutsetning at du er registrert arbeidsledig for å bli tatt inn i prosjektet.

Deltakerne vil få opplæring i bedrift, mange nyttige kurs i Vålerenga fotball, mye utstyr og frynsegoder, i tillegg til opplevelser og minner for livet. Vi ønsker å fylle laget med cirka 75 % minoritetsungdom og 25 % etnisk norske.

I prosjektperioden vil ungdommene jobbe 3 dager i bedriften og 2 dager i Vålerenga Fotball. Ungdommer som etter 5 måneder har vist en god arbeidsinnsats vil få tilbud om 100 % stilling i bedriften.

NB! Prosjektet går på dagtid og kan ikke kombineres med skole eller annen jobb på dagtid.

Litt mer om bedriftene og de jobbene de tilbyr:
Hafslund, ICA, Hafslund Infratek, Smart 1 og Oslo Taxi er villig til å satse mye for at ungdommene som blir plukket ut skal få mulighet til å bygge en karriere i deres bedrift.

Hafslund ASA: Hafslund ASA er ledende innenfor strøm i Norden. Selskapet tilbyr opplæring for arbeid som kunderådgiver.

ICA: ICA Norge er et av landets detaljhandelsselskap og har 747 butikker i Norge. Selskapet tilbyr utdannelse som ferskvaremedarbeider i noen av deres største butikker.

Hafslund Infratek: Hafslund Infratek jobber med infrastruktur av strøm og sikkerhet. Selskapet tilbyr opplæring som vekter.

Smart 1: Smart 1 er blant Norges beste telemarketingbyråer. Smart1 gir arbeidstrening som telefonselger.

Oslo Taxi: Oslo Taxi er Norges største taxiselskap. Selskapet tilbyr opplæring som kunderådgiver.

For å søke på Jobbsjansen 2008/2009 klikk her.

Barne- og likestillingsdepartementet støtter Jobbsjansen.

----------------- Smart 1 -----------------

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere