RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

NTF på Soccerex

Sist oppdatert:
3000 delegater, 250 utstillere og 75 land er representert på fotballmessen Soccerex i Dubai denne uka.

DUBAI: Soccerex feirer tiårs jubileum i år, og er en av verdens største og viktigste fotballmesser. Norsk Toppfotball er tilstede med markedssjef Iren Brynhildsen og mediesjef Svein Graff.

Verdifullt

- En viktig faglig møteplass og inspirasjonskilde. Både med tanke på den norske fotballmessen i Vallhall til sommeren, men like mye på grunn av viktige kontakter vi nå knytter til oss, sier mediesjef Svein Graff i NTF.

Utstyrsleverandører, stadionutbyggere, leverandører av supporterutstyr, analyseløsninger, billettløsninger, fotballgrafikk, CRM-tjenester, internettutviklere og rettighetsselskaper er bare noen av aktørene som har egen stand på messen.

Norske utstillere

- Vi har fått flere konkrete idèer etter møter med aktuelle partnere. Nå ser vi frem til å jobbe videre med små og store prosjekter, sier markedssjef Iren Brynhildsen.

Det norskutviklede grafikkselskapet Vizrt med base i Bergen, og Grenn4Solutions norske representant er blant utstillerne.

Mektige klubber

I tillegg er FIFA-president Sepp Blatter og flere toppklubber på plass. Blant dem Chelsea, Arsenal, Tottenham, Real Madrid, Milan og Celtic.

Paneldebattene har blant annet satt fokus på kommersialseringen i fotballen, utviklingen av klubber som merkevarer og fotballens ansvar som brobygger i samfunnsutviklingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere